Friday, January 19, 2007

Stirile de azi



Sageata Albastră jefuită de hoţii de motorină, în gara din Bicaz

Jandarmii din judeţul Neamţ au prins în flagrant trei bărbaţi, în timp ce îşi alimentau canistrele cu motorină, direct din rezervorul trenului Sageata Albastră.

Hahahaha…pe la aeroport nu a’ti facut o supraveghere, sa nu ramana vre’un avion fara combustibil deasupra Atlanticului !!
__________________________________________

Brăţările dacice, recuperate de statul român, vor fi expuse la muzeu

Cele patru brăţări dacice vor putea fi admirate la Muzeul Naţional de Istorie, la începutul săptămânii viitoare.

Despre tezaurul romanesc de la Moscova se mai aude ceva ? Sau poate ca Rusia la bagat in placile de baza pentru rachetele nucleare wink.gif asa ca nu au ce sa ne mai dea … si o parte din rachete ar fi bune!
__________________________________________

Legea privind înfiinţarea ANI a ajuns pe masa senatorilor

Luat în discuţie la Comisia juridică, actul normativ privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate a stârnit discuţii aprinse.

Oare cate Agentii Nationale exista ? Cate apar pe an? Avem noi oamenii de rand, Poporul avantaje vizibile ? Creste nivelul de trai ? Cresc veniturile, Creste Stabilitatea finaciara ? …. sa ma pis eu pe ele de agentii, faceti frate una care are 100 in ea…pentru fiecare agentie alte birouri,alti angajati, alti,altii,alti…etc…refolositi contabilii, secretarele, abonamentele la internet, etc…in fine era o propunere: Agentia Nationala a Agentiilor Nationale!
__________________________________________

Specialiştii avertizează: Suntem tot mai aproape de un război nucelar!

Experţii care editează Buletinul Ştiinţelor Atomice din Statele Unite susţin că omenirea se află în pragul unui război nuclear.

ce ma bucur ca nu sunt American, nu se stie niciodata ce bloc o sa mai cada, sau de unde va pica o Bomba Atomica. Dar acuma pebuna dreptate, America se teme pentru ca si are de ce… cine ia pus sa faca afaceri cu arabii ? De ce nu a cautat rezolvarea crizei energetice si foamei de petrol in alte resurse ? Exista alternative… dar nimeni nu le vrea. De ce ? Pai rotitza economiei este antrenata de industria energetica,petrol,gaze… fara astea raman sute de milioane de oameni fara loc de munca = o problema in plus + ca altii or sa falimenteze zeci de mii de firme care depind de asta ,de industria energetica, in special petrol.
__________________________________________

Trotuarele din Bucureşti arată ca după război

În Capitală, nu doar şoferii se plâng de gropile din asfalt, ci şi pietonii. În multe cartiere, trotuarele, dacă mai există, sunt lăsate de izbelişte şi arată ca după război.

Dar numai cele din Bucuresti au relevanta ? Mai sunt peste 40 de judete unde poate nunele nici nu mai au trotuarele smile.gif
Da de ce sa se muncesca ei prea mult pentru trotuare ? Ca dor nu ne ia taxa demers petrotuar ca sa aiba fonduri ca la drumuri smile.gif )
__________________________________________

La Cluj, utilajele şi materialele antiderapante stau nefolosite, după ce s-au investit miliarde bune în ele.

Dacă nu ninge, companiile de deszăpezire nu sunt plătite de primării şi, mai mult, riscă să arunce materialele care expiră până anul viitor.

Anul acesta, primăria Cluj a alocat pentru deszăpeziri 5 milioane de lei, din care s-au cheltuit doar 10%.

Meteorologii au anunţat că la începutul lunii februarie vremea se va răci, şi chiar sunt şanse bune să ningă.

Si acum ce vor? Sa se roage la D’zeu sa ninga. Daca vremea este asa cum este atunci companiile respective sa caute alternative, se se reprofileze, sa ofere si alte servicii,nu sa astepte de la D’zeu un semn rau ca sa ia ei bani…
__________________________________________

Scandalul dintre palatele Victoria şi Cotroceni capătă noi proporţii

Într-o situaţie delicată pentru Alianţa DA, PNL şi PD s-au întâlnit joi seară, separat. Subiectul de discuţie al ambelor partide: criza politică de la Bucureşti.
După ore de discuţii, liberalii au ieşit şi l-au somat pe Traian Băsescu să revină în cadrul constituţional. De cealaltă parte, democraţii l-au condamnat pe Călin Popescu Tăriceanu că a încălcat principiul separaţiei puterilor în stat.

Liberalii spun că sunt dispuşi să guverneze, dacă PD pleacă din excutiv, însă democraţii nici nu se gândesc să iasă de la guvernare.

Democraţii s-au reunit după ce liderul Emil Boc a venit special de la Cluj, în urma apariţiei biletului trimis de primul ministru, şefului statului.

Vicepreşedintele PNL, senatorul Varujan Vosganian, a declarat, joi, la finalul şedinţei Biroului Politic Central, că liberalii îl susţin în continuare pe premierul Călin Popescu Tăriceanu, somându-l, totodată, pe Traian Băsescu să revină în cadrul constituţional.

Întrebat dacă democraţii vor ieşi de la guvernare, liderul PD, Emil Boc, a declarat, joi, că “această problemă ar trebui să şi-o pună primul-ministru”, întrucât el a scris biletul către preşedintele Băsescu şi nu Partidul Democrat.

hehehe …asta miroase a alegeri anticipate! De cate ori am votat am votat degeaba ca tot altii au facut matul gros, tot altii au ajuns in pozitii de unde se poate fura, am votat schimbarea lu dracu cu frat’su, sa ma pish pe ei de guvernanti ca indiferent cine va iesii nu va face mimic pentru tara asta,nu presedintele conteaza ci echipa de o are in spate … iar legile sunt de tot rahatul. Eu stau si ma indrept cand unul din aia din guvern propune o lege si restul o voteaza pe ce baza o voteaza? Au facut studii de impact economice, sociale, etc … ? Eu nu cred, se aleg si se fac legi dupa ureche… deci mai pe scurt, parlamentul este condus de o oechipa de manelari care se lasa dusi de ritm dupa cum bate vantul !
__________________________________________

Românii consumă tot mai multă hârtie igienică

Europeni cu acte-n regulă, românii trag tare să îi ajungă din urmă pe vestici, chiar şi la cele mai intime capitole.

asta da stire, cred ca merita trecuta in top10 wink.gif )
Cica sa vazut o posibilitate de pofit,pai normal ca este … trebuie sa se europenizeze si taranii, iar unul dintre inceputuri este renuntarea la hartia de ziare si glodul de porum in favoarea hartiei igienice frumos mirositoare cu arome de lamaie sau portocale, voi colorate !!! Pai e si normal… cat costa un ziar ? Si apoi cu vremea asta nu prea se mai face nici porumbul prea mare, ramane glodul mic
__________________________________________

Cum iarna e din ce în ce mai scurtă, agricultorii din Timiş se gândesc să renunţe la culturile de grâu şi orz şi să apuce de cultivat banane şi măsline.

Oamenii se tem că vor ieşi în pierdere şi anul acesta, din cauza vremii schimbătoare.

Sătui să iasă mereu în pagubă, agricultorii se gândesc să schimbe şi ei foaia, în ton cu vremea, şi să se apuce de cultivat banane şi măsline.

Mai grav e că oamenii nu şi-au asigurat culturile, iar previziunile meteo nu sunt dintre cele mai optimiste.

În Timiş, sunt cultivate 140.000 de hectare de teren cu grâu şi 30.000 cu orz şi orzoaică.


ar fi o idee, dar cu furtunile de se anunta nu cred ca vor sta in picioare prea multi bananieri. Iar daca da un inghet prin februarie-martie pica maslinele din pom wink.gif
__________________________________________

Când se plictiseşte, o femeie din Târgu-Jiu se urcă pe un stâlp de înaltă tensiune şi le dă de lucru poliţiştilor. La fel s-a întâmplat şi aseară, când ea şi-a adăugat în palmares a zecea reprezentaţie.

Rudele, pompierii şi poliţiştii au înduplecat-o pe femeie să coboare după două ore.

Ultima ei ispravă de acest gen s-a petrecut în urmă cu doar două săptămâni, însă niciodată până acum nu a fost amendată.

Poliţiştii speră să o calmeze pe femeie, după ce îi vor trimite acasă “factura” pentru alertarea echipajelor fără motiv: în total, 500 de lei.

De ce nu o angajeaza cineva ca alpinista, daca tot are placerea asta in sange, sa se catere pe stalpi, ar face bani frumosi wink.gif
Acum se pare ca a luat o amenda, mdea, ca...’si pe ea de tara si pe ai de au puterea in maini. Pentru orice problema rezolvarea este oamenda sa nu o poti plati, amenintarea cu tribunalul,puscaria, etc… Lauvar dreaq de tampiti pai asa se conduce un popor ? Cu amenzi ? Care ia dat amenda ar trebui dat afara din institutia respectiva… ei chiar cred ca femeia respectiva va plati amenda ? Cu ce? Ca de bunastare nu cred ca sa urcat ea singura pe stalp, e clar ca are un motiv nu doar placerea de a se urca … de ce personale care au iesiri din astea nu sunt inscrise in programe speciale , sa mearga la psiholog, sa fie ajutate sa se’si rezolve problemelesociale,etc… nu pur si simplu AMENDA. In fine , suntem in Romania unde nimic nu este imposibil.
“alertarea echipajelor fără motiv”,pai au intrebat’o motivul? Au anchetat’o ?
__________________________________________

Furtuna care a făcut ravagii în Europa se îndreaptă spre ţara noastră!

29 de oameni au murit în urma furtunilor puternice care au lovit în ultimele ore Marea Britanie, Germania, Olanda, Franţa şi Cehia.

Rafale de vânt nemaîntâlnite, de aproape 200 de kilometri la oră, au măturat totul în cale.

Meteorologii avertizează că urgia se îndreaptă acum către România, dar, din fericire, se va mai domoli.

În Mare Britanie, meteorologii au înregistrat cele mai puternice rafale de vânt din ultimii 17 ani. Nouă persoane au murit, printre care un băieţel de doi ani, care a fost strivit de acoperişul unei case.

Vijelia, care a atins şi 170 de kilometri pe oră, a smuls din rădăcini sute de copaci şi a distrus mai multe locuinţe.

Televiziunile înregistrau încă de ieri scene incredibile pe străzile din Londra. Oamenii riscau să fie luaţi pe sus de vânt, dacă nu apucau să se agaţe de vreun stâlp.

Pe Heathrow, cel mai mare aeroport european, au fost anulate nu mai puţin de 130 de zboruri. La fel s-a întâmplat şi cu majoritatea curselor cu feribotul. Serviciile renumitului tren Eurostar, care face legătura între Londra, Paris şi Bruxelles, au fost reduse la jumătate.

În Germania, furtuna s-a transformat în uragan şi a omorât şapte oameni. Un băieţel de numai un an, din Munchen, a fost lovit mortal de o uşa desprinsă din ţâţâni.

Periferia Berlinului se află sub ape, iar circulaţia în marile oraşe a fost practic paralizată. Anularea majorităţii curselor feroviare interne a lăsat pe drumuri sute de mii de călători dezorientaţi şi furioşi.

Furia naturii a făcut prăpăd şi în Olanda, Belgia sau Franţa. Specialiştii avertizează că furtuna, botezată Kyrill, după modelul cicloanelor din Atlantic, prezintă un “pericol excepţional” şi nu îşi va reduce din intensitate în orele următoare.

Furtuna se îndreaptă acum spre ţara noastră. Chiar dacă va scădea în intensitate, meteorologii spun că va lovi cu furie judeţele din vestul ţării.

Meteorologii avertizează că ne aşteaptă două zile de furtuni, cu izbucniri violente ale vântului, care pot depăşi chiar şi 100 de kilometri la oră, în zonele mai înalte.


Eu ma intreb ce dreaq cauta o asemenea furtuna in Europa ?
Grele timpuri daca trebuie sa ne gandim de acum incolo si la cicloane,tornade,etc… nici nu vreau sa ma gandesc!
100Km / h … nu am idee cam ce inseamna asta dar prea bine oricum nu este !!!


==================
Sursa: www.protv.ro/stiri/
==================

Avatars
Gallery

No comments: