Sunday, January 21, 2007

Banii sau pun Bomba ?

Alarmă cu repetiţie la Spitalul din Curtea de Argeş!

În mai puţin de 20 de ore, un bărbat a anunţat de două ori că a pus o bombă la subsol. De fiecare dată, a cerut aceeaşi sumă: 20.000 de euro.

Poliţişti, specialişti de la SRI, pompieri şi pirotehnişti au bătut de două ori drumul, doar ca să constate că e o glumă proastă.

Chiar dacă bănuiau că este o alarmă falsă, echipele de intervenţie au făcut şi astăzi un control amănunţit în tot spitalul. Pachetele vizitatorilor au fost verificate cu atenţie.

Dacă va fi prins, bărbatul care a băgat în sperieţi de două ori în mai puţin de o zi toate autorităţile din Argeş riscă 5 ani de închisoare.
Sursa: http://www.protv.ro/stiri/social/alarma-cu...a-de-arges.html

-----------
iar nu's normali astia... mai fratilor, pai daca'l bagati 5 ani la inchisoare, omul o avea copii ? ce le faceti alora >? Ca de indestulare omu nu a dat telefon aiurea!
Ce se intampla daca intra la inchisoare si are 3 copii ? Or sa fie intretinuti de stat, adica de buget, adica de noi, de voi, poate pentru 5 ani de zile !!!
El o sa manance in puscarie pe banii nostrii, o sa se incalzeasca pe banii nostrii, etc...
Cand nu mai e loc in puscarii , mai fac una, in loc sa bage bani in ajutoare sociale, in educatie sau programe speciale pentru aducerea pe drumul cel bun al celor care incalca legea.
Se pare ca statul roman prefera sa'i inchida pe toti decat sa le mai ofere sansa de a deveni mai buni.
Nimeni nu se naste rau, si nimeni nu moare sfant! Asta sa retineti si sa nu uitati: e rau cu rau, dar mai rau fara rau!

Avatars
Gallery

No comments: