Tuesday, January 30, 2007

Painea mai scumpa ca benzina!

Paine Alba, Feliata, (normal si ambalata), Greutate:750g , Pret 2 Lei
Prin concluzie deducem ca Kilogramul de paine feliata se apropie vertiginos la pret cu litrul de benzina. Pai sa mananci paine in Timisoara, este un lux, exact ca si masina: sa o folosesti e mai greu, nu sa o cumperi!

Eu tot nu’mi explic de unde dreaq preul asta la Paine in Timisoara !!! … pai in Tg-Jiu era cam 4-5 mii painea de 400g si cu cat era mai mare cu atat era mai ieftina raportata la greutate, sa tot fi fost maxim 1 Leu / Kg … dar nu 2.
Initial nu am remarcat paradoxul asta dar dupa vre-o doua zile’l intreb pe varu de ce nu mananca el paine… pai sa vezi ca nu e buna, eu mananc orez. Bine ma sa te faci cu ochii mici, las ca manac eu, daca e sa mor de paine macar sa mor satul nu!? :)
Zis si facut cobor sa iau pine si atunci dau cu ochii si de pret, am crezut ca e o greseala si era pretul la alt produs, dar nu… era chiar pretul la paine. Ce dreaq domne am zis, de unde pretul asta asha grasut, aduceti paine de import din Japonia sau te pomenesti ca o fi facuta cu faina sfintita la Vatican, sa nu te poti lipi ca Dracu de ea !
In fine na’i ce face, daca nu poti fara paine nu poti… am incercat, treaca mearga dar nu e ca si cu paine, am bagat: orez, paste fainoase, cartofi, etc… in loc de paine, dreq s’o ia ca tot painea ramane cea mai buna si la gust si la stomac, cel putin pentru mine. Daca pentru specialisti painea nu e mai buna ca orezul aia s’o creada ei, “e bun ce’mi place mie, nu e bun ce’i place porcului” …

eehhh ce sa mai zic, decat: POFTA BUNA si MASA IMBELSUGATA!

No comments: