Thursday, February 1, 2007

Windows Vista "ti se baga pe gat" !

Bill Gates, fondatorul gigantului Microsoft, a venit la lansarea programului Windows Vista.
De 13 ani în fruntea celor mai bogaţi oameni ai planetei, cu o avere de 53 de miliarde de dolari, Gates este considerat de revista "Time" unul dintre cei mai influenţi oameni din ultimul secol. Mai mult, regina Elisabeta a II-a l-a făcut cavaler cu gradul de comandor al Imperiului Britanic.

Bill Gates, care se află pentru prima dată în România, a ajuns pe aeroportul Aurel Vlaicu cu un avion privat Gulfstream Jet configurat pentru clasa business.
Miliardarul a fost preluat apoi de o maşină chiar de la scara avionului, acolo unde i-au fost făcute şi formalităţile de intrare în ţară.

Bill Gates a venit în România pentru a inaugura joi, în Bucureşti, Centrul Global de Suport Tehnic al Microsoft. La eveniment vor participa şi preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu.
Cu această ocazie, fondatorul companiei americane va lansa şi noile sisteme de operare produse de Microsoft, este vorba despre Windows Vista, Microsoft Office 2007 şi Microsoft Exchange Server 2007.

Toate acestea coincid cu aniversarea a zece ani de activitate a companiei americane în România.

Sursa: http://www.protv.ro/stiri/divertisment/bil...in-romania.html
--------------------
Oare daca e asa de bun windowsul asta de ce nu prea este agreat de nimeni ?
Pai normal ca cere si pe mama ca sa mai ruleze, Giga de Rami, Video Profi, Zeci de GiGi pe HDD, tehnici mai avansate de protectie la copiere blum.gif
a si gasit asta unde sa'si vanda marfa, cand la noi 99% au windows pirat acasa ... eu cel putin nu sti pe nimeni sa aiba windows cu licenta acasa... nimeni !

No comments: