Thursday, March 1, 2007

SPAMM o forma mai elevata! blogbox.ro SPAMM!

In siteul blogbox.ro exista urmatoarele taguri,

Bloguri: TOATE, alex galmeanu, alex radescu, alex unu, alexbrie, alina nemes, andrei vochin, andressa, antonio eram, belle de nuit, bluecat, bogdan pantoc, bynetics, catalin tolotan, catastif, comanescu, constantin cocioaba, contabilitate, contrasens, cotidianul, cristina, dan parcalab, denisa, dorin boerescu, doru oprisan, dulu, florin hi q, fluture, fulgerica, gusti roman, ionut oprea, ionut popa, jeg, jurnalism online, kiddo, krumel, licurici, liviu man, Lost and Found, manafu, mihai dragan, mihai vintila, mihaita, militaru, neuronu, nihasa, ofmenandmice, orlando, pahomi, parerea mea, piticu, poesis, pyuric, raluxia, ramona patrascanu, razvan matasel, ruxyadap, scarlatescu, seceleanu, seopedia, stari, stefan stroe, subiectiv, sunkissed, varabiescu, virtopeanu, vis urat, vivi, vladinho, zoli, zoso

nu este singurl de acest gen sunt si altele ca el care se folosesc de alte bloguri pentru a acumula cat mai multe linkuri indexate in google pe spinarea altora! Plus ca feeduri nu asa trasmise mai mitza , ai si ele niste linkuri pe acolo, dar bine ca matel le parsezi si formatezi in asa fel incat continutul sa para al tau !!! ALA E SPAMM vere ... nu este contunutul tau si te folosesti de ei ;) !!! Si repede ai sarit pe mine cand ai vazut ca am 30 de cuvinte cheie intr'un site ce pula mea ma ti'era frica ca'ti iau locul in google ? BULANGIULE ! Plus ca salvezi nu inlocuiesti :) asa te asiguri ca ramai in google cu informatia din feeduri ;) si uite asha se indexeaza mita pe spinarea altora si se da mare FIGHTER anti SPAMM ! Spammere !

nu e nevoie de motivatii sau explicatii sau demonstratii, las'o dreaq de varjeala vere ca pe astea le stiu si eu , sunt uns cu toate alifiile si nu ma duci pe mine de nas cu feeduri tale!

AvatarsGallery

No comments: