Sunday, March 18, 2007

Back in the business ;) Ce am mai scris pe alte bloguri:

Ce am mai scris intre timp pe alte bloguri:
Pai in primul rand am dat drumu la un blog special pentru avatare: http://avatare-messenger.blogspot.com/ , este ceva mai diferit fata de findavatar care este siteul de baza pentru avatare prin faptul ca printre avatare mai pun cate un comentariu pe diverse teme, sau invers :0 adica printre randurile unui post cu mai inserez cate un avatar, doua ;)
Cam despre ce am scris? In ordine invers cronologica:

- E-urile din Mancare
"Stiti ce cunt E-URILE ? A'ti vazut cumva cum arata un E-u ? ;) intrebare de baraj!!!
Daca nu iata mai jos cateva Avatare cu E-uri, am zis cateva pentru ca nu ar fi timp sa stau zile intregi sa adun informatii despre toate E-urile cunoscute si Folosite. Pentru cei care nu stiu ce sunt E-urile?: Aditivii alimentari si reprezinta cea mai noua provocare in materie de nutritie...."

- UFO sau OZN
"UFO = Unidentified Flying Object pentru cei care nu sunt familiarizati cu fenomenul OZN.
Ce inseamna OZN ? OZN = Obiecte Zburatoare Neindentificate.
Din cate stiu eu cred ca au fost semnalate vizite OZN si in Romania. Unul dintre siteurile care pun la dispozitie informatii despre fenomenul OZN in romania este:..."

- Euro condoms
"Prezervative sau condoms ...nu mai conteaza cumc le zici, important e ca au acelasi rol.Pai , normal ca-ti vine sa le refolosesti ,tinand cont cat de scumpe sau expensive sunt. Un set de 3 bucati ajunge la 1Euro! Na' , ca scumpa mai poate fi si dragostea, atat la figurat cat si la propriu.
Poate ca acum, deja intrati in Europa, s-or gandi astia sa scoata o noua marca de prezervative "eurocondoms" dar, sa fie ceva mai ieftinele :)Prezervative sau condoms ...nu mai conteaza cumc le zici, important e ca au acelasi rol.Pai , normal ca-ti vine sa le refolosesti ,tinand cont cat de scumpe sau expensive sunt. Un set de 3 bucati ajunge la 1Euro! Na' , ca scumpa mai poate fi si dragostea, atat la figurat cat si la propriu..."

- Bomba Nucleara
"Cu siguranta ca multi dintre voi cand vedeti un japonez, sau un asiatic ... va vine in gand numele de Hiroshima sau Nagasaki, cele doua bombe atomice care au inceput era inarmarilor cu arme nucleare! Intrebarea care va vine in minte este: oare ce cred japonezii despre americani?, ce simt fata de poporul american ? cei care le-au ars complet doua orase! Si eu m'am intrebat de multe ori ... si stiti care este raspunsul ? ..."

- Criza Fortei de Munca
"In ultimul timp, odata cu intrarea in Europa se tot aude sloganul urmator: Romania se loveste de o criza a lipsei fortei de munca ... se loveste pe dracu. Care criza frate ? De unde pana unde a aparut criza asta si ideea ca nu ar fi forta de munca in Romania ? Cum se face ca nu exista forta de munca cand exista somaj ? ESTE O CRIZA ARTIFICIALA ... hehehe... "

- Canabisul de balta
"Se tot discuta despre legalizarea drogurilor usoare ... in special despre marihuana (marijuana) adica sulurile alea de hartie care se aseamana cu tigarile dar nu's tigari :D
Eu care credeam ca e vorba despre droguri usoare adica in cantitati mici, acolo o pastiluta mica de exatsy sau un sfar de heroina... brrrr ca parca ultimul dintre ele ma ia cu frisoana numai cand ma gandesc la ace ...."

- Tiganii in Franta
"O stire recenta zicea ca statul francez o sa ofere gratuit locuinte pentru ~ 130 de tigani Romani si Bulgari pe o perioada de 5 ani de zile. Hahahaa.... ;) s'o creada ei, odata ce s'au incurcat cu ei dreaq io mai scoate pe tingani din case !!! In cel mai bun caz avand in vedere ca au sange de nomazi ;) ...or sa plece de buna voie dar nu cu mana goala. Francezii sa se bucure daca or mai gasii vre'o teava..."

- In chrie pe 5 ani
"asa zice noua lege .... pai cum pe 5 ani frate ? 5 ANI, astia's dilii la cap, cine dreaq sta 5 ani ? TATA. Pai daca peste 1 AN reusesc de'mi fac rost de un JOB in alta localitate mai avantajos ce sa fac sa stau sa mor de foame inca 4 ani ? Sau peste 6 Luni ma casatoresc, dar fata are apartament ce facem ? Stam in chirie inca 4 ani jumate cu casa noastra goala ? Sau moare intretinatorul, platitorul chriei, cel care ramane ce face ? Daca ma duc la facultate si nu e decat de 3 ani ce fac cu restul de 2 ? Sau ma transfer in anul 2 la alta facultate ..."

- Pinguinul, o vedeta
"avatare cu pinguini care au puteri speciale, gen HEROES sau The 4400 :P. Pinguinul Vrajitor, Pinguinul Shaman Indian, Pinguinul de Foc si Pinguinul Dark Force ..."

- Floricele pe campii
"A trecut 8 martie si mi'au ramas destule floricele pe tarabe pentru a pune cateva si aici ;) Sa le udati insa cu cate un clik sa nu se ofileasca ..."

- Concurenta pentru Avatare
"Analizam pozitia concurentei in google in cee ce priveste cautarea dupa cuvintele "avatare messenger" si se pare ca toti au o chestie tipica, un cuvand care in mod direct nu are legatura cu avatarele: pentru ! Desigur ca respectivul cuvant este pus in context ca in exemplele urmatoare:
- ... aici cele mai tari avatare pentru orice internet messenger. Avatre super, yahoo messenger avatars ...
- ... imagini pentru a-ti personaliza messengeru, aici vei gasi avatare pentru toate tipurile de messengere si
- ... printr-o singura poza, un avatar numai pentru tine, pentru starea in care te afli ..."

- Reclame pe Google
"Dupa cate stiam eu google este cat se poate de aproape cu reclamele de contextul pagini, insa in cazul cele de fata nu prea pare in context reclamele cu continutul. Pai sa le luam pe rand ca sa analizam care dintre reclame are sau nu are ceva cu avatarele ! Ce apare la ora actuala la mine in site ca reclame de pe google..."

- Reissue Cheque No: 03######0
"wtf am fost la 3 banci:
BCR , Raiffeisen Bank si Banca Transilvania ... toate la fel:
nu se poate dom'le numele e OK dar nu corespunde adresa nu merge ... mda.
SVF cu banca vostra cu tot, pai cum, daca e numele meu acolo, no fi adresa ca na, eu nu mai stau unde e scris pe buletin... asta ar insemna sa schimb buletinul de 2 ori pe an, ca de doua ori e si media in care schimb domiciliul :P ..."

Si multe altele care o sa le descoperiti pe: Avatre Messenger

No comments: