Wednesday, December 13, 2006

Posturi sterese din BLOG de catre admini de la SOFTPEDIA

Unde sa mai pomenit sa ai un blog, sa'ti pui propriile linkuri in el, sa postezi ce te doare si ce doresti tu atata timp cat ceea ce este acolo nu este ilegal, si sa vina un admin de pe siteul respectiv sa'ti stearga propriile posturi !?
Unde sa mai pomenit asta , E doar blogul tau !!! Adica ceea ce pui acolo te priveste, iar vizitatorii nu'i stirigi in gura mare, vin singuri pentru ca gasesc ceea ce cauta la tine in blog!!!

Acest lucru mi sa intamplat mie pe softpedia... asta este blogul: PornLink
si dupa ce am pus vre'o 10 posturi unele dintre ele intradevar cu reclama la Avatars Galery, ma pomenesc ca'mi sterge un admin care sa sculat prea de dimineata si a zis hai sa facem varza pe aici ... si mi-a ras toate posturile... ma toate !!! Cacamasi pe ele... pai ce avea mancatiasi ca dor nu era reclama pe usa lui de la apartament... cica facem reclama la nush ce site... ;)) lol
pai io i'am si vazut feedback linkul in sietul meu cand a intrat !!! cica pe nush ce site !!! hahaha!!!

deci concluzia... alegi alt blog, pe softpedia sunteti cu posturile la discretia lor.. si te pomenetsi ca'ti sterg jumatate din posturi pentru ca nu le plac negrii, ungurii, tiganii, reclama... p'la mea... da ce trebuie sa puenm frate acolo !?? Retete cu carnati de Craciun sa le citesca bunica la aragaz? !

sa ne auzium cubine!

No comments: