Tuesday, December 19, 2006

Avatars
Gallery




Soltia pe care o au in vedere autoritatile de la Madrid prevede ca, in primii doi ani dupa aderare, accesul muncitorilor romani sa se faca pe baza de permis de munca si de viza de munca. La finalul primului an se va face o evaluare, in urma careia este posibila ridicarea acestor restrictii.



asta era o stire care amu mi'o venit in email... (o parte din ea)...
nici nu stiti cat ma abtin sa nu injur...
Mama lor de Spanioli, au uitat toti cine a ramas in Europa si cine a trecut oceanul mai ales motivele ptr care au trecut, majoritatea Spanioli... wink.gif nu numai ca erau fomisti rau plecand dupa ceva aur in America dar majoritatea erau vai de mama lor, hoti, criminali, urmariti de justitie, oameni fara scrupule, etc... de unde credeti ca sunt Americanii ? ... va mai amintiti filmele western si actiunea lor... da alea erau inspirate din realitate, un popor inascut sa ucida ptr pamant, ptr femei, ptr orice... nu avea importanta, se impuscau ca'n codru! Cine erau respectivii ? Pai ia ghiciti ? (ca din alta galaxie nu au ajuns acolo).
Ca sa nu amintesc ca au exterminat cat sa putut de mult din ce se ne numeau "pielie rosii". Pentru ce ? Pamant, aur, etc!!!

Pana la urma ca tot veni vorba SUA sau America: acea tara este cladita si ridicata prin sange si sclavi ! Azi poate ca lucrurle stau altfel, dar istoria e istorie, iar in istoria nostra nu am auzit de asa ispravi ca la Americani! ... Cine nu a vazut file western sa citeasca Karl May, cartile sunt cu mult peste filme !
... si Sclavia ? Or fi fost ei si la noi Boieri sau ce a mai fost, dar sclavie ca'n America nu a fost!

No comments: